Genç hemşire, doğuma 15 gün kala bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti

Karaman’da evlerinde eşi tarafından bilinci kapalı halde bulunan, 9 aylık hamile olduğu öğrenilen genç hemşire, kaldırıldığı hastanede bebeğiyle birlikte kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.30 sıralarında Mansurdede Mahallesi 106 Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanın birinci katındaki dairede yaşandı.

EŞİNİ BİLİNCİ KAPALI HALDE BULDU

İşten evine dönen M.E.K, 9 aylık hamile olan 30 yaşındaki hemşire eşi Sevinç Günenç Karapınar’ı bilinci kapalı halde buldu. Eşinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine adrese sağlık ekini sevk edildi. Genç kadın, ambulansla hemen Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

BEBEĞİYLE BİRLİKTE HAYATINI KAYBETTİ

Genç hemşire hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen karnındaki bebeğiyle birlikte kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, olay yeri inceleme ekibi de evde inceleme yaptı.

DOĞUMA 15 GÜN VARDI

Doğumuna 15 gün kaldığı ve tansiyon ile şeker hastası olduğu öğrenilen genç kadının, Karaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı huzurevinde hemşire olarak çalıştığı, geçtiğimiz ay da doğum iznine ayrıldığı öğrenildi.

Genç kadının ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşarken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Genç hemşire, doğuma 15 gün kala bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti ile ilgili etiketler hemşire ölüm Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.