Genç garsonu işe geri aldırmıştı... Sinan Akçıl'dan şikayetçi oldu

A.K., isimli garson hayranı olduğu Sinan Akçıl’la birlikte fotoğraf çektirdiği için çalıştığı otelden ceza aldı. Olayın ardından genç adam, Sinan Akçıl’a sosyal medyadan “Seninle fotoğraf çektirdim diye bana uzaklaştırma verdiler” diye mesaj attı. Akçıl, garsonun çalıştığı oteli arayıp işe dönüşünü sağladı. Ancak A.K., mesajını takipçileriyle paylaşıp kendisini küçük düşürdüğü gerekçesiyle Akçıl’dan şikayetçi oldu.

Sinan Akçıl'ın hayranı olan A.K., Beşiktaş'taki bir otelde garson olarak çalışıyordu. 22 Kasım akşamı Akçıl, etkinlik için otele geldi. İddiaya göre hayranı olduğu sanatçıyı otelde gören genç adam, ünlü sanatçıyla fotoğraf çektirdi. Etkinlik sonrası sosyal medyada fotoğrafı paylaşan A.K., otel yetkilileri tarafından cezalandırıldı.

 

HAYRANINI İŞE GERİ ALDIRMIŞTI

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Bunun üzerine Akçıl'a "Abi seninle fotoğraf çektirdim diye bana uzaklaştırma verdiler" diye sosyal medyadan mesaj atan Akın, ertesi gün haberlere konu olduğunu gördü. Çünkü ünlü sanatçı, genç adamın kendisine gönderdiği mesajı anlık paylaşımla 3 milyon takipçisine göndermişti. Akçıl, genci yalnız bırakmamış, otel yetkililerini arayarak genci işe geri aldırmıştı.

Genç garsonu işe geri aldırmıştı... Sinan Akçıl'dan şikayetçi oldu


HAYRANI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Fakat mesajında işten çıkarılmadığını belirten A.K., buna rağmen 'Sinan Akçıl kendisiyle fotoğraf çektirdiği için işten kovulan gence sahip çıktı' şeklindeki haberlerle ifşa edildiğini ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Genç garson A.K., Akçıl'ın sırf reklam yapmak amacıyla mesajları ifşa ederek suç işlediğini ileri sürdü.

Dilekçesinde, Akçıl'la aralarında geçen yazışmada işten çıkarılma gibi bir durumun olmadığını, küçük düşürüldüğünü, aile ve sosyal çevresinde borçlu damgasıyla lanse edildiğini iddia etti. A.K.'nın ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Genç garsonu işe geri aldırmıştı... Sinan Akçıl'dan şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Sosyal Medya soruşturma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.