Genç futbolcu Arda Güler'den Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil'e veda mesajı

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, sarı lacivertlilerden ayrılarak Başakşehir'e imza atan Mesut Özil'e veda mesajı yayınladı.

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler, Medipol Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil'e veda etti. Sosyal medya hesabından dünyaca ünlü yıldız futbolcuya veda eden Arda Güler, "Yolun hep açık olsun ağabey" dedi.

Sarı-lacivertlilerin 17 yaşındaki ismi ayrıca "Genç bir futbolcu olarak başıma gelen en güzel şeylerden birisi, idolüm olarak gördüğüm insanla tanışıp, ağabey-kardeş gibi olup, ondan bir şeyler öğrenebilmekti. Bana kattığın her şey için teşekkürler, seninle tanışmak benim için büyük bir şanstı. Yolun hep açık olsun ağabey" ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu Arda Güler'den Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil'e veda mesajı ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Başakşehir Mesut Özil Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.