Genç doktor korona nedeniyle vefat etti

Koronavirüs salgını nedeniyle bir doktor daha can verdi. Uzun süredir Kovid-19 tedavisi gören psikiyatri uzmanı Dr. Mustafa Özlü hastalık nedeniyle vefat etti.

Psikiyatri Uzmanı olarak Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde çalışan 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü koronavirüs nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Bir hafta önce durumu ağırlaştığı için entübe olarak İstanbul'a sevki gerçekleştirilen Dr. Özlü'nün vefat haberi Pazartesi akşam saatlerinde memleketi Kahramanmaraş!a ulaştı.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Özlü'nün vefat haberinin ardından sosyal medya hesebından "Acı Kaybımız" ifadesi ile "Hastanemiz Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Psikiyatrist Dr. Mustafa ÖZLÜ , tedavi gördüğü hastanede maalesef hayatını kaybetmiştir. Cenaze ile ilgili bilgilendirme ilerleyen saatlerde yapılacaktır. Tüm sağlık camiamızın başı sağ olsun" paylaşımında bulundu.

Genç doktor korona nedeniyle vefat etti

Türk Tabipleri Birliği ise genç doktorun ölümünü Twitter'dan yaptığı şu paylaşımla meslektaşlarına duyurdu:

“Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Genç Meslektaşımızın acı kaybı nedeniyle Ailesine ve Sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyoruz.”

Genç doktor korona nedeniyle vefat etti - Resim : 2

 

Genç doktor korona nedeniyle vefat etti ile ilgili etiketler Uzm. Dr. Mustafa Özlü Necip Fazıl Şehir Hastanesi türk tabipleri birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.