Genç bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenen Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü paylaşımı!

28 yaşındaki oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü ile arasındaki yaş farkı nedeniyle sık sık magazin gündemine gelen 47 yaşındaki yönetmen Onur Ünlü, geçtiğimiz akşam genç bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Kendisinden 19 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile uzun süredir birliktelik yaşayan yönetmen Onur Ünlü, ihanet iddialarıyla gündem oldu. Ünlü yönetmen, önceki akşam Cihangir’de yanında bir kadınla Uçankuş TV objektiflerine takıldı. İkili, samimi halleriyle dikkat çekti.

Onur Ünlü, soruları yanıtsız bırakıp mekandan yalnız başına ayrıldı. Genç kadın ise suratını gizleyip sessizliğini korudu.

Herkes Hazar Ergüçlü'nün ne diyeceğini merak ederken ünlü çiftten ilginç bir paylaşım geldi.

 Genç bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenen Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü paylaşımı!

Ergüçlü ve Ünlü bir araya geldi ve birlikte vakit geçirdi. Aralarında bir sorun olmadığı görülen çift sosyal medyada da "İyiyiz" mesajı verdi.

 

Genç bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenen Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü paylaşımı! ile ilgili etiketler Onur Ünlü Hazar Ergüçlü Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.