Gen İlaç halka arz nedir? Hisse Fiyatı ne kadar? Talep toplama tarihleri...

1998'de kurulan Gen İlaç, nadir görülen hastalıkların tedavisinde ve bu hastalıklara bağlı olarak gelişen fonksiyon bozukluklarının giderilmesinde ilaçlar üreten bir firmadır. Gen İlaç 28 Temmuz tarihi itibariyle halka arz ediliyor. Peki Gen İlaç halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Halka arz sürecinde milyonlar toplanıyor. Gen İlaç halka arz talep toplama süreci 28-29-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Yatırımcıların merakla araştırdığı sorular arasında Gen İlaç halka arz eşit mi, oransal mı; Gen İlaç halka arz hisse fiyatı ne kadar? soruları var.

GEN İLAÇ HALKA ARZ NE ZAMAN?

1998 yılında kurulan Gen İlaç halka arz talep toplama tarihleri 28-29-30 Temmuz 2021'dir. Gen İlaç'ın halka arzında yaklaşık olarak 62,5 milyon TL değerli payın satılacağı tahmin ediliyor.

Gen İlaç'ın halka arzı ortak satış yolu ve sermaye artırımı ile yapılacak. Toplamda 62,5 milyon TL nominal değerli payın satılması planlanıyor.

Eğer talep fazla olursa, 6,3 milyon TL nominal değerli payların da ek satış kapsamında halka arza eklenmesi ve toplam büyüklüğün 68,8 milyon TL olması planlanıyor.
Gen İlaç'ın, OYAK Yatırım liderliğinde sabit fiyatla talep toplayacağı ifade ediliyor. Talep toplama süreci 28 Temmuz Çarşamba, 29 Temmuz Perşembe, 30 Temmuz Cuma gerçekleşecek.

GEN İLAÇ HİSSE FİYATI NE KADAR?

Gen İlaç'ın hisse fiyatı 10.75, halka arz edilen paylardan yüzde 34'ü Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara, yüzde 1'i Şirket Çalışanlarına, yüzde 30'u Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılara, yüzde 35'i Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara tahsis edildi.

Gen İlaç halka arz nedir? Hisse Fiyatı ne kadar? Talep toplama tarihleri...

GEN İLAÇ HAKKINDA

Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri A.Ş., 1998'de kuruldu. Nadir görülen hastalıkların tedavisinde ve bu hastalıklara bağlı olarak gelişen fonksiyon bozukluklarının giderilmesinde kullanılan ilaçlarıyla Türk ilaç sektöründe yerini aldı. Gen İlaç, dünyanın önde gelen firmaları ile işbirliği yapıyor. Gen İlaç'ın hedefi, etik ve bilimsel değerler çerçevesinde, ürün ve hizmetlerinin hastalara kolay, hızlı ve güvenilir yoldan ulaştırılması.

Gen İlaç halka arz nedir? Hisse Fiyatı ne kadar? Talep toplama tarihleri... ile ilgili etiketler Borsa İstanbul gen ilaç hisse fiyatı gen ilaç halka arz ne zaman gen ilaç talep toplama tahileri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.