Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde İnanılmaz Kurgu Hatası! Seyirci Çıldırdı

Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölümüyle inanılmaz bir hataya imza attı. Kurgu hatasını fark eden seyirci ekibin acilen değişmesini istedi. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili bomba gelişme...

Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk, Mustafa Açılan, Sanem Babi, Nilsu Berfin Aktaş, Ali Berge ve Özgü Delikanlı'nın rol aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 20. bölümüyle yine reytinglerin zirvesinde yer aldı.

Her hafta Sadi Payaslı ve Songül arasındaki aşka konsantre olan ve Twitter'da #SadGül etiketiyle binlerce paylaşım yapan BKM yapımı dizinin seyircisi bu hafta inanılmaz bir hatayı fark etti.

KURGU EKİBİ ACİLEN DEĞİŞMELİ

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümünde yaşanan kurgu hatasını fark eden seyirci tepkisini sosyal medyada dile getirdi. Aylin ve Mirket'in aynı anda hem okulda hem de mahkemede olmasını ağır bir şekilde eleştiren dizinin seyircisi Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı dizide kurgu ekibinin acilen değişmesini istedi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde İnanılmaz Kurgu Hatası! Seyirci Çıldırdı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde İnanılmaz Kurgu Hatası! Seyirci Çıldırdı ile ilgili etiketler Gelsin Hayat Bildiği Gibi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.