Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölüm full izle! 1 Aralık Gelsin Hayat Bildiği Gibi HD tek parça

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölüm ile Show TV de. Perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölüm full izle dizi bitiminde Youtube platformunda. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümde neler yaşanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölüm ile Perşembe akşamında Show TV ekranlarında. En çok izlenilen ve beğenilen dizilerden biri olan ve reyting rekorları kıran, başrollerinde Ertan Saban ile Özge Özberk’in oynadığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümünde; Sadi, Songül’deki değişimi çözmeye çalışırken, Songül de Melike’den Sadi’nin ve Derya’nın telefon sinyalini araştırmasını ister. Melike’nin getirdiği sonuçlar Songül’ü bir kez daha üzer.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 20. BÖLÜM FULL İZLE

Kıvanç ve Derya’nın birbirlerine karşı olan hisleri günden güne güçlenirken, Derya’nın yemek teklifine verdiği cevap Kıvanç’ın kariyeri hakkında şaşırtan bir karar almasına neden olur. Bu karar Derya’nın fikrini değiştirmeye yetecek midir?

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 20. BÖLÜM FULL İZLE

Servet, Gizem ve Türkan’ı evden göndermek ve oğlunu kurtarmak için kimsenin beklemediği bir adım atarak Kadri’yle iletişime geçilmesini sağlar. Kadri’nin öfkesiyle neler yapabileceğini hesaba katmayan Servet, en büyük cezayı kendine kestiğinden habersizdir.

Songül ve Sadi arasındaki kırgınlık devam ederken Can’ın web sitesini bitirmesi ikilinin harekete geçmesini sağlar. İkili gazeteci kimliğiyle iş adamının karşısına geçerken iş adamının Songül’e olan yakın tavrı Sadi’nin radarına takılır.

Songül’ün buluşmak için verdiği adrese giden Sadi her sırrın bir gün açığa çıkacağını bir kez daha öğrenir ve bu kez yalnız değildir.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 20. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölüm full izle! 1 Aralık Gelsin Hayat Bildiği Gibi HD tek parça ile ilgili etiketler Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.