Gelişim Üniversitesi yaptığı hatayla alay konusu oldu!

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin kitap bağışı farkındalığı oluşturmak amacıyla Avcılar’da bulunan kampüsünde sergilenen bir afiş, yapılan bariz dil bilgisi hatası nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Türkiye genelinde sayısı günden güne artan özel üniversitelerin içler acısı hali, her geçen gün bir başka boyutuyla karşımıza çıkıyor.

Özellikle megakent İstanbulda, dershane binalarından bozma yapılarda üniversite adı altında verilen eğitimin kalitesizliği, daha önce de defalarca eleştirilmişti.

YÖK BU KONUYA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Yükseköğretim Kurulu(YÖK) tarafından hazırlanan raporlarda incelenen birçok özel üniversite, yetersiz kütüphane ve derslikleri, başarısız sınav ortalamaları, tam burslu okuyan öğrenci sayısının azlığı ve başarısız eğitim standartlarıyla dikkat çekmişti.

Son olarak sosyal medyada yayılan bir fotoğraf, YÖK'ün bu tespitinin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Gelişim Üniversitesi yaptığı hatayla alay konusu oldu!

SOYAL MEDYADA TEPKİLER GECİKMEDİ

Kitap bağışı kampanyasının "Bir kitapta sen yolla" sloganında, dahi anlamındaki de ekinin ayrı yazılmaması, sosyal medyada yoğun şekilde eleştirildi.

Gelişim Üniversitesi'nin, sloganı, basit bir kurala uyarak "Bir kitap da sen yolla" şeklinde yazamaması, vatandaşların özel üniversitelere olan güveni bir kez daha sorgulattı.

Gelişim Üniversitesi yaptığı hatayla alay konusu oldu! - Resim : 2

Gelişim Üniversitesi yaptığı hatayla alay konusu oldu! - Resim : 3

Gelişim Üniversitesi yaptığı hatayla alay konusu oldu! ile ilgili etiketler İstanbul YÖK Sosyal Medya özel üniversite Gelişim Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.