Gelir vergisi muafiyeti memura 300 TL olarak mı yansıyacak? Memur-Sen Başkanı duyurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün memura ek zam taleplerini görüşen Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, zirvenin detaylarını paylaştı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile vergi muafiyeti ve ek zamla ilgili bilgiler veren Yalçın, "Muhasebat Genel Müdürlüğü hiç vakit kaybetmeden bir çizelge yayınlamalı, kamuoyundaki bilgi yanlışı ivedi düzeltilmelidir." dedi.

Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Memur-Sen ve Kamu Sen arasında görüşme gerçekleşmişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile memurlara zam konusunu görüştüklerini belirten Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, sosyal medyadan vergi muafiyeti ve ek zamla ilgili yeni açıklamalar yaptı.

GELİR VERGİSİ MUAFİYETİ MEMURA 300 TL OLARAK MI YANSIYACAK?

Memur Sen Başkanı Ali Yalçın'ın açıklamaları şöyle;

"Gelir vergisi muafiyeti memura 300 TL olarak yansıyacak haberleri ve ortalıkta dolaşan tablolar kafa karıştırıyor.

Haberler gerçeği yansıtmıyor.

Muhasebat Genel Müdürlüğü hiç vakit kaybetmeden bir çizelge yayınlamalı, kamuoyundaki bilgi yanlışı ivedi düzeltilmelidir."

 

Gelir vergisi muafiyeti memura 300 TL olarak mı yansıyacak? Memur-Sen Başkanı duyurdu! ile ilgili etiketler vergi memur Memur-Sen ali yalçın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.