Gelinini yatakta başka bir adamla basan kayınpederin gözü döndü! İkisini de öldürdü...

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 68 yaşındaki adam, gelinini yatakta başka bir adamla yakaladı. Gelinini başka bir adamla basan adam ikisini de tabancayla öldürdü. Olayın ardından 68 yaşındaki N.G. jandarmayı arayarak cinayet işlediğini bildirdi. Adliyeye sevk edilen N.G. ifadesinin ardından basın mensuplarına "Çekmeyin, adaletimizi savunduk" diyerek tepki gösterdi.

AA'da yer alan habere göre, ilçeye bağlı Çiğiltepe köyünde yaşayan 68 yaşındaki N.G. gece saatlerinde jandarmayı arayarak gelini ve yatak odasında birlikte yakaladığı kişiyi tabancayla öldürdüğünü bildirdi.

YATAK ODASINDA İKİSİNİN DE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Eve gelen ekipler, N.G'nin gelini F.G. (34) ile K.Ç'nin (51) yatak odasındaki cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemede F.G. ile K.Ç'nin tabanca ile öldürüldüğü tespit edildi. Jandarma ekipleri, N.G'yi gözaltına aldı.

Gelinini yatakta başka bir adamla basan kayınpederin gözü döndü! İkisini de öldürdü...

KOCASI ÇALIŞMAK İÇİN İSTANBUL'A GİTMİŞ

Kocasının çalışmak için İstanbul'a gittiği öğrenilen F.G. ile K.Ç'nin cesetleri yapılan incelemenin ardından otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"ADALETİMİZİ SAVUNDUK"

Jandarmaları arayarak gelinin ve yatakta bastığı adamı öldürdüğünü belirten 68 yaşındaki şüpheli adliyeye götürüldü. Adliye çıkışında kendisini çeken gazetecilere "Çekme, niye çekiyorsunuz? Adaletimizi savunduk" diyerek tepki gösterdi.

Gelinini yatakta başka bir adamla basan kayınpederin gözü döndü! İkisini de öldürdü... ile ilgili etiketler Gelin kayınpeder afyonkarahisaar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.