Gelinin işkence görüntüleri ortaya çıktı, kayınvalidenin mezarı açıldı

Manisa'da gelin-kaynana anlaşmazlığına skandal bir olay daha eklendi. 88 yaşında vefat eden kadının, ölmeden önce gelini tarafından kötü muamele gördüğü videoların ortaya çıkması üzerine mezarı açıldı.

Manisa'da 88 yaşında vefat eden yaşlı bir kadının, ölümünden önce gelininden gördüğü kötü muamelenin videoları çıkması üzerine mezarı açıldı. Tüyler ürperten olayda ilginç bir detay da, doktorun ölen kadını muayene etmeksizin defin belgesi düzenlemesi. Tüm bu suçlamalar üzerine F. A.'nın mezarın inceleme yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

VALİLİK OLAYA EL KOYDU

Manisa Valiliği, yazılı bir açıklama yaparak 24 gün önce vefat eden 88 yaşındaki F. A. isimli kadının, ölümünden önce gelini tarafından kötü muameleye maruz kaldığı ve doktorun öleni muayene etmeksizin defin belgesi düzenlendiği bunun üzerine de F. A.'nın mezarının incelenmek üzere açıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İZMİR ADLİ TIP KURUMU'NA SEVK EDİLDİ"

"04.04.2021 günü ulusal kanallarda yayınlanan haberlerde bahsi geçen F.A. isimli vatandaşımız 24 gün önce vefat etmiştir. Vefat eden F.A. isimli 88 yaşındaki kadının ölümden önce gelini 61 yaşındaki gelini F.A. tarafından kötü muameleye maruz kaldığına dair video görüntüleri olması ve doktorun öleni muayene etmeksizin defin belgesi düzenlemesi iddiaları nedeniyle F. A.'ya ait mezar 03.04.2021 günü saat 08.00'de açılarak, şahsa ait naaş cenaze nakil aracına koyularak gerekli incelemelerin yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmiştir."

Gelinin işkence görüntüleri ortaya çıktı, kayınvalidenin mezarı açıldı ile ilgili etiketler Manisa
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.