Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Demet Akalı'ndan takipçisine bomba yanıt!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Gelinim Mutfakta' programının yeni sunucusu oldu. Akalın, sosyal medyadan kendisine gelen, "Bir popstar niye yemek programı sunar?" yorumuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Star TV'deki programı final yapan Demet Akalın, kavgalı olduğu Seda Sayan'ın sunuculuğunu bıraktığı Gelinim Mutfakta'nın kadrosuna katıldı. Programın sunuculuğunu yapacak olan Akalın, haberi de sosyal medya hesabından duyurdu.

O YORUMU YANITSIZ BIRAKMADI

Akalın'ın haberi paylaşmasından sonra sosyal medyada çok fazla yorum alan ünlü isim gelen yorumları da yanıtsız bırakmadı.

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Demet Akalı'ndan takipçisine bomba yanıt!

‘Gelinim Mutfakta’ programının yeni sunucusu olan Demet Akalın “Bir popstar niye yemek programı sunar” eleştirisine şu yanıtı verdi:

"KISKANILACAK YERİN TAM ORTASINDA OTURUYORUM"

"Allah'a şükür kıskanılacak yerin tam da ortasında oturuyorum. Eylül'de 4. dalga gelip eve kapanınca göreceğim sizi. Bol bol izleyin!"

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Demet Akalı'ndan takipçisine bomba yanıt! ile ilgili etiketler Demet Akalın Gelinim Mutfakta Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.