Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe kimdir, kaynanası Yasemin Gökçe kimdir?

Gelinim Mutfakta programı esnasında rahatsızlanan kayınvalide Yasemin Gökçe herkesi endişelendirdi. Peki, Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yemek yarışmasının iddialı ismi Zeynep Kalyon Gökçe şimdiye kadar kazandığı bilezikler ile kendini ve elinin lezzetini kanıtlamıştır. Kayınvalidesi Yasemin Gökçe kendi tabağını bulamadığında kayınvalidesi Yasemin Gökçe ile aralarında zaman zaman hafif tartışmalar yaşanmaktadır.

Program sırasında fenalaşan kaynana Yasemin Gökçe ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu merak edilen Yasemin Gökçe ve gelini Zeynep Kalyon Gökçe’nin hayatlarını derledik. Peki, Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe kimdir, kaynanası Yasemin Gökçe kimdir detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe kimdir, kaynanası Yasemin Gökçe kimdir?

Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe kimdir?

Kanal D'nin sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta'nın güzel ve başarılı yarışmacısı Zeynep Kalyon Gökçe 32 yaşındadır. Aslen Trabzon Oflu olan yarışmacı üniversiteyi yarıda bırakmak zorunda kalmıştır. 2 çocuk sahibi olan Zeynep Kalyon Gökçe kuaförlük ve makyözlük yapmaktadır.

Yemek yapmayı ve misafir ağırlamayı çok sevmesi ile bilinir. Eşi İsmet Gökçe ile birlikte Zeynep İsmet saç ve makyaj adında bir kuaför salonları bulunduğu bilinmektedir.

Gelinim Mutfakta Yasemin Gökçe kimdir?

Seda Sayan’ın sunduğu Gelinim Mutfakta'da gelini Zeynep ile mücadele vermekte olan Yasemin Gökçe aslen Adanalı’dır. 62 yaşında olan kaynana Yasemin Gökçe ev hanımlığı yapmaktadır. 1 oğlu ve 2 kızı bulunmaktadır.

Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe kimdir, kaynanası Yasemin Gökçe kimdir?

Pendik'te ikamet etmektedir. Gelinim Mutfakta kaynana Yasemin Gökçe tadım esnasında fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştır ve sağlık durumu merak edilmektedir.

 

Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe kimdir, kaynanası Yasemin Gökçe kimdir? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe kimdir Kayınvalidesi kim Yasemin Gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.