Gelinim Mutfakta Zehra ile Aynur neden diskalifiye edildi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında 17 Kasım 2021 tarihinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gelinlerden Zehra ile Aynur’un yarışmadan diskalifiye edildiği belirtildi. Peki, 17 Kasım Gelinim Mutfakta’dan kimler diskalifiye oldu.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında 17 Kasım gününde üst üste diskalifiye haberleri geldi. Gelinim Mutfakta'da hafta başı gelen gelin Zehra ve kayınvalidesi Aynur Tosbıyık'ın olmaması izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Bu hafta sunuculuğunu Lerzan Mutlu’nun yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında gelin Zehra ve kayınvalidesi Aynur Tosbıyık'ın olmaması kafaları karıştırdı.

Gelinim Mutfakta Zehra ile Aynur neden yok?

Gelinim Mutfakta sunucusu Lerzan Mutlu açıklamasında, "Makyöz arkadaşlardan birine yanlış bir harekette bulundu. Dün özür dilemesine rağmen, bugün yayın öncesi gelin yarışmacılardan Yeşim'e fiziksel bir saldırıda bulundu. Yarışma ahlakı gereği Gelinim Mutfakta Zehra ve kayınvalidesi Aynur'u diskalifiye etmek zorunda kaldık" dedi.

Gelinim Mutfakta Yeşim yaşanan olayı, "Giyinme odasındaydık. Hiçbir şey yokken üzerime saldırdı. Ne olduğunu anlayamadan arkadaşlar ayırdı" şeklinde anlattı.

 

Gelinim Mutfakta Zehra ile Aynur neden diskalifiye edildi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.