Gelinim Mutfakta vegan sebze köftesi tarifi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Vegan sebze köftesi tarifi nasıl yapıldığını ve malzemelerini sizler için derledik. Gelinim Mutfakta yemek programında yapılan enfes vegan sebze köfte tarifi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir haberimizde.

Son zamanlarda popüler olan sebze ve vegan yemekleri arasında en sevilen tariflerden biri olan vegan sebze köfte tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir merak ediliyor. Kanal D’nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta’da bugün gelinler vegan sebze köftesi yapmaya çalıştı. İşte, vegan sebze köfte tarifi…

Vegan Sebze Köfte Malzemeleri Nelerdir?

-2 adet orta boy patates

-2 adet kabak

-1 adet havuç

-1 diş sarımsak

-1 su bardağı yeşil ot maydanoz, nane, dereotu, fesleğen, kişniş, taze soğan vb.

-Tuz, karabiber, kimyon

-Bir kahve fincanı un

-Kızartmak için zeytinyağı

Gelinim Mutfakta vegan sebze köftesi tarifi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Vegan Sebze Köftesi Tarifi Yapılışı

-Önce patatesleri soyup ve iyice haşlayınız.

-Kabakları ve havuçları rendeleyin, rendelenmiş hallerini ellerinizle sıkarak fazla sularını çıkarınız, yoksa köfteler kızarırken dağılabilir.

-Patatesleri püre haline getirip bir kaba aldıktan sonra, rendelediğiniz sarımsak ve sebzeler, incecik kıyılmış yeşillikler, tuz, karabiber ve kimyonu ekleyerek iyice yoğurunuz.

-Biraz ele yapışan bir harç haline geldikten sonra, kızartmak için iki adet çorba kaşığı ile köfteler oluşturup yarım parmak derinlikte zeytinyağı içerisinde iki tarafı da güzelce kızarana kadar pişiriniz.

Gelinim Mutfakta vegan sebze köftesi tarifi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta vegan sebze köftesi tarifi malzemeleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.