Gelinim Mutfakta toplam puan durumu! 26 Mart Cuma günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta bu hafta toplam puan durumu merakla araştırılmaya başlandı. Bu hafta en yüksek puanı toplayarak beş bileziğin sahibi olan yarışmacı bugün belli oluyor. Sizler için Gelinim Mutfakta 26 Mart günü kim elendi ve haftalık puan tablosu detayları ile haberimizde.

Gelinim Mutfakta 26 Mart günü kim elendi, birinci kim oldu, haftalık puan durumu haftanın final gününde merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak. Gelinim Mutfakta 26 Mart günü kim elendi, haftalık puan durumu nedir?

Bu hafta 4 çeyrek altını kazanan Ayten ile Aysun arasındaki bilezik yarışı devam ediyor. Bugün dört gelinden Seda Sayan Cevizli Revani yapmalarını istedi. Haftanın son günü yarışmaya veda eden isim belli oldu.

Gelinim Mutfakta toplam puan durumu! 26 Mart Cuma günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta 26 Mart günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta’ da hafta içi gösterdiği düşük performansı ile 26 Mart günü 62 puan ile Seda elenmesi gerekirken sağlık durumu nedeni ile yarışmadan Dudu kendi isteği ile çekilerek ayrılan isim oldu. 

Gelinim Mutfakta 26 Mart günü kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 26 Mart günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden yüksek puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Ayten oldu. 5 altın bileziğin sahibi ise hafta içi topladığı puanlar ile Ayten oldu.

Gelinim Mutfakta toplam puan durumu! 26 Mart Cuma günü kim elendi?

Hafalık Puan Tablosu

Ayten: 86

Dudu: 71

Aysun: 77

Seda: 62

26 Mart Puan Durumu

Ayten: 20

Dudu: 16

Aysun: 12

Seda: 13

 

Gelinim Mutfakta toplam puan durumu! 26 Mart Cuma günü kim elendi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta toplam puan tablosu haftalık puan durumu kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.