Gelinim Mutfakta Sinem ve kaynana Aynur kimdir? Nereden katılıyorlar?

Gelinim Mutfakta gelin Sinem ve kaynana Aynur kimdir? Gelinim Mutfakta programında 21 Eylül yeni yarışmacıları belli oldu. Gelinim Mutfakta gelin Sinem ve kaynana Aynur nereden katılıyorlar? Tüm detaylar haberimizde…

Sunucu koltuğunda Onur Büyüktopçu’nun oturduğu Gelinim Mutfakta yarışması 3. sezonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Gelinim Mutfakta yarışmasından gelin Miray ve kaynana Züleyha’nın veda etmesi sonrasında 21 Eylül programında yarışmaya gelin Sinem ve kaynanası Aynur katılacaklar.

GELİNİM MUTFAKTA SİNEM VE KAYNANASI AYNUR KİMDİR?

Sinem ve kaynanası Aynur yarışmaya İstanbul’dan katılıyorlar. Sinem, oldukça iddialı. İstanbul’da yaşıyor ve aslen de İstanbullu. En büyük hobilerinden birisi de yemek yapmak ve haksızlığa karşı durmak. Sinem 1,71 boyunda ve 59 kilo.

Kayınvalide Aynur hanım ise oldukça neşeli tavırları ile dikkat çekiyor. İstanbul’da ikamet eden Aynur hanım, gelinine oldukça güveniyor. Aynur Hanım, 1.63 boyunda ve 60 kilo. Tuttuğunu koparan bir yapıya sahip.

Gelinim Mutfakta Sinem ve kaynana Aynur kimdir? Nereden katılıyorlar? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Gelim Mutfakta Sinem aynur
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.