Gelinim Mutfakta Seda ve kaynanası Nagehan kimdir, kaç yaşında? Nerilidir?

Gelinim Mutfakta Seda ve kaynanası Nagehan yarışmaya bomba gibi girişleri ile gündem oldu. Bir yıllık gelin olan Seda diğer yarışmacılara göz dağı verdi. Merak edilen yeni yarışmacı Gelinim Mutfakta Seda ve kaynanası Nagehan kimdir, kaç yaşında detayları ile haberimizde.

Gelinim Mutfakta yarışmasına geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden yarışmacı Hilal’in yerine yeni yarışmacı olarak bu hafta Seda ve kaynanası Nagehan Hanımın programa katıldı. Stüdyoya birlikte girdikleri köpekleri Daisy ile olay oldular. 134.haftanın yeni yarışmacısı Seda ve kaynanası Nagehan Hanım programa iddialı bir giriş yaparak diğer yarışmacılara gözdağı verdiler. Peki, Gelinim Mutfakta Seda ve kaynanası Nagehan kimdir, kaç yaşında? Nerilidir?

Gelinim Mutfakta Seda ve kaynanası Nagehan kimdir, kaç yaşında? Nerilidir?

Gelinim Mutfakta Seda ve kaynanası Nagehan kimdir?

1 yıldır evli olan yarışmacı Seda Yılmaz ve kaynanası Nagehan Yılmaz, Çanakkale Gelibolu Şehitler diyarından katılmaktadır. Seda Yılma'ın 2 aylık bir kızı bulunmaktadır. "Ben kalıcıyım" diyerek Aysun ile kapışmak istediğini söyleyen gelin Seda, Ayten’i elemeyi planladığını açıkladı.

Kaynana Nagehan Yılmaz 53 yaşında 36 yıllık evli ve iki çocuğu bulunmaktadır. Gelinine güvendiğini söyleyen Nagehan yarışmada başarılı olacaklarını düşünmektedir.

Gelinim Mutfakta Seda ve kaynanası Nagehan kimdir, kaç yaşında? Nerilidir?

Nagehan Hanımın köpeği Daisy ile yarışmaya gelmesi diğer kaynanalar tarafında hoş karşılanmadı ve diğer kaynanaları korkuttu. Kayınvalideler odasında köpek yüzünden kriz anları yaşandı.

Gelinim Mutfakta Seda ve kaynanası Nagehan kimdir, kaç yaşında? Nerilidir? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta seda kaynanası nagehan kimdir nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.