Gelinim Mutfakta Seda neden yok? Seda Yılmaz elendi mi, diskalifiye mi edildi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Seda’nın yeni bölümde olmaması takipçilerin meraklanmasına sebebiyet verdi. Yarışmayı yakından takip edenler Gelinim Mutfakta Seda neden yok sorusuna yanıt aradı.

Gelinim Mutfakta yarışmasında sezon finaline doğru gidilmekte. Yeni haftanın ikinci gününde izleyiciler meraklanmaya devam ederken yaşanan bir gelişme herkeste şok etkisi yarattı. Yeni bölümde Seda'yı ekranların başında göremeyen izleyenler Seda neden yok sorusuna yanıt aradı.

GELİNİM MUTFAKTA SEDA NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Seda elenmedi. Geçirdiği bir kaza sonrasında açıklama yapan doktoru, Seda’nın yarışamayacağını söyledi. Bu sebeple Seda yarışmadan diskalifiye edilmiş oldu.

Gelinim Mutfakta Seda neden yok? Seda Yılmaz elendi mi, diskalifiye mi edildi?

GELİNİM MUTFAKTA SEDA YILMAZ ELENDİ Mİ?

Gelinim Mutfakta’da yeni gelinlerden Seda Yılmaz, 1 yıllık evlidir. 2 aylıkta kızı vardır. Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinden gelen Seda, yarışmada kalıcı olduğunu ve Aysun ile kapışmak istediğini söylemişti. Ayten'in elenmesi gerektiğini ifade eden Seda, kayınvalidesi Nagehan ile birlikte yarışmaya katılmıştı.

 

Gelinim Mutfakta Seda neden yok? Seda Yılmaz elendi mi, diskalifiye mi edildi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta seda
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.