Gelinim Mutfakta Saniye kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta Saniye kimdir, kaç yaşında, nerelidir ediliyor. Bu hafta yarışmaya yeni katılan yarışmacı Gelinim Mutfakta Saniye'nin açıklı hayat öyküsü herkesi üzdü. İşte Gelinim Mutfakta Saniye...

Gelinim Mutfakta Saniye kimdir, kaç yaşında araştırılıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında el lezzeti  iddialı bir giriş yapan yeni yarışmacı Saniye Kuşçu kimdir araştırdık. Geçen hafta yarışmaya veda etmek zorunda kalan Esra’nın yerine kaynanası Nurşen Çimen ile birlikte Gelinim Mutfakta yarışmasında Ayten, Zeynep ve Aysun’a rakip olarak geldi.

Gelinim Mutfakta Saniye kimdir?

Gelinim Mutfakta Saniye  Kuşçu yarışmaya kemençe ile girerek dans gösterisi sergilediler.  Giresun Göreli’den gelen yarışmacı Saniye Kuşçu’nun aslen Çerkez olduğunu söyledi. Kaynanası ise Beylikdüzü’nde yaşamaktadır. 28 yaşında olan Gelinim Mutfakta Saniye Sağlık Yönetimi bölümünde lisans eğitimi almaktadır. 4 yıllık evli olduğu bilinen Gelinim Mutfakta Saniye 1 çocuk sahibidir.

Gelinim Mutfakta Saniye kimdir, nerelidir? Instagram adresi ne?

Neşeli, girişken ve yardım sever bir kişiliği olduğunu söyleyen yarışmacı yarışmaya da keşan motifli bir elbise ile gelmiştir. Kaynanası gelininin yemeğine güvendiğini söyledi.

Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta Saniye’un ınstagram adresine @saniye.kuscu3 kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Saniye kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Saniye kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.