Gelinim Mutfakta puan durumu nedir 29 Aralık 2020? Çeyrek altını kim kazandı?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programında heyecan 29 Aralık 2020 Salı gününde 607. bölüm ile devam ediyor. Seda Sayan’ın ise Gelinim Mutfakta yarışmasına ne zaman katılacağı şimdiden merak uyandırıyor.

Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu nedir? Çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak.

Haftanın ikinci gününde gelinler imam bayıldı yaparak kayınvalidelerinden tam puan almaya çalışacak. Bu hafta yarışmaya yeni katılan yarışmacı Şeyma ve kaynanasını neler bekliyor?

Gelinim Mutfakta puan durumu nedir 29 Aralık 2020? Çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 29 Aralık Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 29 Aralık günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Zeynep oldu.

Nuray Hanımın sağlık durumu nedeniyle yarışmaya Şeyma ve kaynanası Fatma Hanım devam ediyor.

Nuray Hanım önceki bölümde rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu sebebiyle gelini Semra yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Onların yerine yarışmanın ikinci günü Şeyma ve kaynanası Fatma Hanım devam edecek.

Seda Sayan Gelinim Mutfakta’da

3 yıldır hafta içi her gün izleyicileriyle buluşan Gelinim Mutfakta, 2021’in ilk pazartesi günü olan 4 Ocak Pazartesi günü Seda Sayan’ın sunumuyla ekranda olacak. Samimi tavırlarıyla gönüllerde taht kuran Seda Sayan’ın programa da iddialı bir giriş yapacağı belirtildi.

Günlük Puan Tablosu

Zeynep:  17

Aysun:   17

Şeyma:  8

Özlem:  13

 

 

Gelinim Mutfakta puan durumu nedir 29 Aralık 2020? Çeyrek altını kim kazandı? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Kanal D günün birincisi kim oldu çeyrek altını kim kazandı puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.