Gelinim Mutfakta puan durumu! 12 Mart Cuma günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta genel puan durumu merak araştırılmaya başlandı. Bu hafta en yüksek puanı toplayarak beş bileziğin sahibi olan yarışmacı bugün belli oluyor. Sizler için Gelinim Mutfakta 12 Mart günü kim elendi ve haftalık puan tablosu detayları ile haberimizde.

Gelinim Mutfakta 12 Mart günü kim elendi, birinci kim oldu, haftalık puan durumu haftanın final gününde merak edilmektedir. Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak. 

Bu hafta yarışmaya veda edecek olan isim kim oldu araştırılıyor. Bugün dört gelinden geleneksel Alman tatlısı olan Berliner ve Donut yapması istendi.

Gelinim Mutfakta 12 Mart günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta’ da hafta içi gösterdiği düşük performansı ile 12 Mart günü 64 puan ile Zeynep elendi.

Gelinim Mutfakta puan durumu! 12 Mart Cuma günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta 12 Mart günü kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 12 Mart günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden yüksek puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Dudu oldu. 5 altın bileziğin sahibi ise hafta içi topladığı puanlar ile Dudu oldu.

Hafalık Puan Tablosu

Zeynep: 64

Ayten: 78

Dudu: 89

Aysun: 68

12 Mart Puan Durumu

Zeynep: 10

Ayten: 13

Dudu: 20

Aysun: 14

Gelinim Mutfakta puan durumu! 12 Mart Cuma günü kim elendi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 12 Mart puan tablosu puan durumu kim elendi kim birinci oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.