Gelinim Mutfakta Özlem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasına yeni katılan yarışmacı Özlem ve kaynanası Elmas iddialı konuşmaları ile damga vurdu. Gelinim Mutfakta Özlem kimdir hayatı haberimizde.

Geçtiğimiz hafta elenen Hülya adlı yarışmacının yerine gelen Özlem Demir iddialı sözleri ve yemekleri ile Gelinim Mutfakta programına hızlı bir giriş yapmıştır. Adını şimdiden duyuran Özlem Demir’in hayatını sizler için derledik. 

Özlem Demir Kimdir?

Özlem Demir 1987 doğumludur. Karadeniz TV’de sunuculuk yapmakta olan 33 Yaşındaki Ordu’lu genç yarışmacı iki evliliği bulunmaktadır. Özlem Demir 4 yıldır evli ve 3 kızı bulunmaktadır.

Aynı zamanda Karadeniz taraflarında tanınan bir sanatçıdır. Kendisine ait şarkıları bulunmaktadır. Bu şarkıların arasında Özlem, Baba, Cimri Kavuşma, Dur Dedim, Karagözlüm, Anne, Adam Sanmıştım Özlemce, Söyletme isimli eserlerinin sahibidir.

Gelinim Mutfakta Özlem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta programının yeni yarışmacıları, gelin Özlem Demir, kayınvalide Elmas Demir. Yarışmaya fırtına estirmeye geldiklerini söyleyen kayınvalide Elmas Hanım, rakiplerine "Siz, Rüzgarımızla savrulmamaya dikkat edin” diyerek göz dağı verdi.

Gelinim Mutfakta Özlem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram Adresi Ne?

Gelinim Mutfakta Özlem Demir’in ınstagram hesabına @ozlemdemirmuzik kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Özlem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta özlem kimdir Özlem Demir kimdir Instagram adresi kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.