Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu neden ayrıldı? Seda Sayan Gelinim Mutfakta yarışmasında

Bir süredir Gelinim Mutfakta yarışmasını sunan Onur Büyüktopçu’nun şok ayrılığı izleyenleri derinden sarsarken Seda Sayan’ı gelişi sosyal medyada bazı tepkileri de beraberinde getirdi. Gelinim Mutfakta programı takipçileri daha şimdiden Onur Büyüktopçu’nun neden ayrılacağı konusunda fikir ayrılığına düştü.

Ve sonunda Onur Büyüktopçu için Gelinim Mutfakta yarışmasına veda zamanı geldi. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması 2021 yılı itibarı ile sunucu değiştirerek her konuda Seda Sayan ile anlaştı.

Yaklaşık 3 yıldır hafta içi her gün izleyenleri ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışması, 2021’in ilk pazartesi günü olan 4 Ocak Pazartesi günü Seda Sayan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarında olacak. Samimi tavırlarıyla gönüllerde taht kuran Seda Sayan’ın programa da iddialı bir giriş yapacağı belirtildi.

Seda Sayan Gelinim Mutfakta’da

Seda Sayan yarışma hakkında ilk açıklamasında, “Yeniden hayranlarımla buluşacak olmak benim için mutluluk verici. Mutfakta olmak ve yemek yapmak benim için büyük bir tutkuydu. Ve bu konuda mütevazi olamayacağım ama çok iddialıyım” dedi.

Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu neden ayrıldı? Seda Sayan Gelinim Mutfakta yarışmasında

Sayan, dağıttıkları ödüllerle de rakiplerinin bulunmadığını belirterek “Her bölümün sonunda çeyrek altın ve her hafta finalinde de 5 altın bilezik dağıtıyoruz. Eli hamarat bütün gelinleri kayınvalideleri ile birlikte Gelinim Mutfakta’ ya bekliyorum. Çıkıp çıkıp gelsinler” ifadelerine yer verdi.

Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu neden ayrıldı?

Gelinim Mutfakta yarışmasından Onur Büyüktopçu’nun yeni bir taze kan arayışı için ayrıldığı ve herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı kaydedildi.

Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu neden ayrıldı? Seda Sayan Gelinim Mutfakta yarışmasında ile ilgili etiketler Onur Büyüktopçu Gelinim Mutfakta Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.