Gelinim Mutfak'ta Nişanlısının Videosu İzletilen Gelin Sinir Krizi Geçirdi!

Gündüz kuşağında yayınlanan Gelinim Mutfak'ta yayınlanan bir video sosyal medyada gündem oldu. Damla adlı gelinin nişanlısı Furkan'ın başka bir kadınla görüntülendiği video geline izletildi. Sinir krizi geçiren gelinin nişanlısı daha sonra canlı yayına bağlandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfak'ta geçtiğimiz hafta çok konuşulacak bir olaya sahne oldu. Yarışmanın WhatsApp hattına gelen bir video gelin adaylarından Damla'ya izletildi. Görüntülerde Damla'nın nişanlısı Furkan ve başka bir kadın vardı. Gelinim Mutfak'ta Nişanlısının Videosu İzletilen Gelin Sinir Krizi Geçirdi!

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfak'ta gelin adaylarından Damla, nişanlısının iş görüşmesi yaptığı kadınla görüntülerini izledikten sonra bayıldı.

CANLI YAYINDAN ALINDI!

Damla nişanlısını başka bir kadınla cafede görünce bayıldı. Kendine daha sonra gelen Damla, düğününe az bir zaman kalan Furkan'ın yaptıklarıyla sarsıldı.

Gelinim Mutfak'ta Nişanlısının Videosu İzletilen Gelin Sinir Krizi Geçirdi!

Daha sonra canlı yayına bağlanan Damla'nın nişanlısı Furkan, olayın gerçek olduğunu ve kadını işe almak için iş görüşmesi yaptığını söyledi.

Ancak pek çok Gelinim Mutfakta izleyicisi olayın sadece tiyatro olduğunu ve reyting uğruna özel hayatları ifşa edecek hikayelere imza atıldığını düşündü.

 

 

 

Gelinim Mutfak'ta Nişanlısının Videosu İzletilen Gelin Sinir Krizi Geçirdi! ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.