Gelinim Mutfakta 9 Kasım'da kim elendi? Betül mü? Özüm mü? Haftanın birincisi kim oldu? Bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta toplam puan durumu

Gelinim Mutfakta 9 Kasım'da kim elendi? Her bölümü büyük beğeni ile izlenen Gelin Mutfakta yarışmasında bugün haftanın finali izleyicilerle buluşuyor. Bugün en düşük puanı alan isim yarışmaya veda edecek. En yüksek puanı alan isim ise bileziklerin sahibi olacak. Peki Gelinim Mutfakta 9 Kasım'da kim elendi? Haftanın birincisi kim olacak? Bilezikleri kim kazandı? Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta 9 Kasım'da kim elendi? Kıyasıya rekabetin olduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında en düşük puanı alan bugün elenecek. Kanal D ekranlarında yayınlanan program bugün haftanın finali gerçekleşiyor. En yüksek puanı alan isim ise bileziklerin sahibi olacak. Yarışmaya kimin veda edeceği ve haftanın birincisi kimin olacağı merak konusu. Peki Gelinim Mutfakta 9 Kasım'da kim elendi? Haftanın birincisi kim olacak? Bilezikleri kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 9 Kasım'da kim elendi? Betül mü? Özüm mü? Haftanın birincisi kim oldu?  Bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta toplam puan durumu

GELİNİM MUTFAKTA 8 KASIM'DA NELER OLDU?

Cuma günleri haftanın birincisinin 5 bilezikle ödüllendirildiği yarışmada hafta içi her gün ise çeyrek altın rekabeti yaşanıyor. Peki, Gelinim Mutfakta’da günün birincisi kim oldu?Kaynanaların tekrar iddiaya girmesi gelinlerin tepkisine neden oldu. Öte yandan 34. haftanın ilk gününde yarışmaya yeniden dönen Cansu ve Ezgi arasındaki sürtüşme devam etti. Özüm'ün söyledikleri Ezgi'yi sinirlendirdi. Kaynanalar odasında da iddialar havada uçuştu. Gelinim Mutfakta’nın gelinleri haftanın üçüncü gününde şakşuka tarifiyle kayınvalidelerin karşısına çıktı Gün sonunda 16 puan toplayan Özüm, gün birincisi ilan edildi ve çeyrek altını almaya hak kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA 8 KASIM PUANLARI

8 Kasım Perşembe Gelinim Mutfakta Günün Birincisi = Özüm

Gelinim Mutfakta 8 Kasım Çeyrek Altını Alan Kim = Özüm

8 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu = Ezgi

GELİNİM MUTFAKTA 170. BÖLÜM

Reyhan Hanımın yeni imajı herkesi şok ediyor!
Reyhan Hanım, Kleopatra tarzı saç modeli ile herkesi kendisine hayran bırakıyor! Hafta finalinde ise, bir gelin 10.000 Lira değerinde altın bilezikleri alırken; bir başka gelin, Gelinim Mutfakta hayallerine veda ediyor!


YARIŞMACILARIN TOPLAM PUANLARI;

Ezgi: 44

Cansu: 41

Betül: 36

Özüm: 30

GELİNİM MUTFAKTA 169. BÖLÜM

Kaynanaların tekrar iddiaya girmesi yarışmacıları kızdırıyor!
Ezgi ve Casnu arasındaki sürtüşme devam ediyor! Özüm'ün söyledikleri Ezgi'yi sinirlendiriyor! Kaynanalar odasında da iddialar havada uçuşuyor!

GELİNİM MUTFAKTA 168. BÖLÜM

Fatih Ürek, Reyhan Hanımı şok eden bir haber veriyor!
Reyhan, diğer oğlunun kendisinden gizli nişanlandığını Fatih Ürek'ten öğreniyor! Betül ve Özüm arasındaki gerginlik devam ediyor!

FATİH ÜREK

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da bir işçi ailesinin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.

Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa'daki mekanlarda sahne aldıktan sonra sonra İstanbul'a taşınma kararı aldı. 1989 yılında İstanbul’a taşınan Fatih Ürek, 1993'da ilk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

Uzun yıllar albüm çalışması yapmayan Fatih Ürek, 2008 yılında çıkardığı "Sus" adlı albümü ile müzikal çalışmalarına kaldığı yerden devam etmiştir. 2011 yılında yeni bir albüm çalışmasına daha imza atan Fatih Ürek, bu albümde seslendirdiği "Hayde" ve "Yedi Tepe" şarkıları ile büyükk beğeni toplamıştır. Sevilen sanatçı özellikle kendine has giyim tarzı ve 2008 yılında seslendirdiği "Hadi Hadi" şarkısı ile akıllarda yer edinmiştir.

2015 yılında aldığı fazla kilolar nedeni ile mide amaliyatı olan Fatih Ürek, başarılı geçen ameliyat sonrası oldukça fazla kilo vermiştir. Sevilen şarkıcı Fatih Ürek, son olarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan "Gelinim Mutfak" isimli programın sunuculuğunu üstlenmektedir.

GELİNİM MUTFAKTA 7 KASIM
Fatih Ürek, Reyhan Hanımı şok eden bir haber verdi. Reyhan, diğer oğlunun kendisinden gizli nişanlandığını Fatih Ürek'ten öğrendi. Kısa süreli bir şok yaşayan Reyhan Hanım, şaka açıklamasıyla rahat bir nefes aldı. Öte yandan Betül ve Özüm arasındaki gerginlik devam etti. Gün sonunda 9 puan toplayan Özüm, sonuncu olurken; 16 puan toplayan Ezgi ise gün birincisi ilan edildi ve çeyrek altını almaya hak kazandı.

KANAL D

Kanal D, Demirören Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal unvanını elde etmiştir.

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 16 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te normal yayına başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın yurt dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükte (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükte izlenebilmektedir. Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Buket Aydın sunmaktadır. Spor Gündemi'ni Hafta İçi Cem Yılmaz sunmaktadır. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır.

Gelinim Mutfakta 9 Kasım'da kim elendi? Betül mü? Özüm mü? Haftanın birincisi kim oldu? Bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta toplam puan durumu ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.