Gelinim Mutfakta kim elendi? 9 Nisan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

9 Nisan Cuma gününde Gelinim Mutfakta kim elendi sorusu izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gelinlerin mutfakta mücadele verdiği ve kaynanaların bunlara puan verdiği Gelinim Mutfakta haftanın finalinde kim birinci oldu sorusunun cevabı da haberimizde.

Gelinim Mutfakta yarışması 9 Nisan Cuma haftanın finali ile devam ediyor. Sunuculuğunu Seda Sayan’ın yaptığı Gelinim Mutfakta’da haftanın finalinde bir yarışması haftanın birincisi olarak 5 altın bileziğin sahibi olurken diğer yarışmacı da elenerek hayallerine deva etmek durumunda kalıyor. Peki, 9 Nisan Gelinim Mutfakta 5 altın bileziği kim kazandı?

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ 9 NİSAN?

Gelinim Mutfakta 9 Nisan haftanın finalinde kimin elendiği belli olur olmaz haberimizden yayınlanacak.

Gelinim Mutfakta kim elendi? 9 Nisan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da haftanın en yüksek puanını alıp 5 altın bileziğin sahibi olan isim henüz belli olmadı. Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının da sahibi olan gelin belli olur olmazerimizden yayınlanacak.

Gelinim Mutfakta kim elendi? 9 Nisan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta 9 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.