Gelinim Mutfakta kim elendi? 6 Mart birincisi kim?

Gelinim Mutfakta kim elendi? Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında programında bugün haftanın finali izleyicilerle buluşacak. 6 Mart tarihinde gerçekleşen finalde en düşük puanı alan isim yarışmaya veda edecek. 6 Mart haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta kim elendi? Her bölümü ekranlara damga vuran Gelinim Mutfakta programında en yüksek puanları alan isim bileziklerin sahibi olacak.6 Mart'ta Gelinim Mutfakta programında haftanın finalinde en düşük puanı olan yarışmacısı elenecek. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? 6 Mart haftanın birincisi kim oldu? Bilezikleri kim kazandı? Detaylar haberimizde...

5 MART PUAN DURUMU

Günün en düşük puanını elde eden yarışmacı 9 puanla Ezgi olarak açıklandı.

Elif ve Başak 12 puanla günün en yüksek puanlarını alan kişiler oluyor. Kura sonucu ismi çıkan Elif'se çeyrek altının sahibi oluyor.

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta birincisi ve elenen ismi henüz açıklanmadı. Haftanın finalinde sonuçlar açıklandığı zaman haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta kim elendi? 6 Mart birincisi kim? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 6 Mart kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.