Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi? Bir haftanın sonuna daha gelindi. Gelinim Mutfakta programında haftanın en düşük puanını alan ismi yarışmaya veda edecek. En yüksek puanı alan ise bileziklerin sahibi olacak. Peki Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta kim elendi? Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta hayranlıkla izleniyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan programda gelinler kıyasıya rekabet ediyorlar. Bu hafta en düşük puanı alan yarışmaya veda edecek.

GELİNİM MUTFAKTA 4 EKİM

Programa gelen mesajlar yarışmacıları öfkelendiriyor!
Kıymet, bir yakınından gelen mesaj üzerine çok sinirlerinyor! Mesajda yemek yapamadığını söyleyen kişiye ateş püskürüyor! Çiğdem Hanım da, oğlundan gelen mesaj üzerine çok öfkeleniyor! Evde hesabını soracağını söylüyor!

Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 4 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.