Gelinim Mutfakta kim elendi? 2 Nisan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi

Gelinim Mutfakta 2 Nisan 2021 kim elendi sorusunun cevabı yanıt buluyor. Gelinim Mutfakta haftanın finalinde Cuma günü yarışmaya veda eden ve altın bilezikleri kazanan yarışmacı belli oluyor. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta yarışması 675. bölümü ile yayında. 2 Nisan Cuma günü haftanın finalinde Gelinim Mutfakta da Seda Sayan, annesi ile ilgili anılarını anlatarak herkesi gözyaşlarına boğuyor. Seda'ya gelen sürpriz telefon stüdyoda soğuk bir buz etkisi yaratıyor. Telefon konuşmasında esnasında yaşananlar da herkeste derin izler bırakıyor.

Gelinim Mutfakta haftanın finalinde 2 Nisan Cuma günü bir yarışmacı elenirken haftanın birincisi olacak yarışmacı da 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta 2 Nisan Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 2 Nisan Cuma haftanın finalinde kimin elendiği ve haftanın birincisinin kim olduğu ve 5 altın bileziği kimin kazandığı haberimizin detayında olacak.

Gelinim Mutfakta 1 Nisan Puan Durumu

Ayten: 18

Seda:17

Esra: 16

Aysun:10

Gelinim Mutfakta kim elendi? 2 Nisan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta haftanın finali
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.