Gelinim Mutfakta kim elendi? 19 Şubat Cuma

Gelinim Mutfakta 19 Şubat Cuma günü kim elendi merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta’ da bu hafta elenen aday merak edilmekte. Gelinim Mutfakta 19 Şubat Cuma günü kim birinci oldu, kim elendi ve puan durumu detayları ile haberimizde…

Gelinim Mutfakta 19 Şubat Cuma günü kim elendi, puan durumu nedir haftanın final gününde merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 19 altın bileziğin sahibi olacak. 

Bu hafta yarışmaya veda edecek olan isim kim oldu araştırılıyor. Bugün dört gelinin kaderi Padişah Yastığı tarifi ile belli oldu. Gelinim Mutfakta kim elendi?

Gelinim Mutfakta kim elendi? 19 Şubat Cuma

Gelinim Mutfakta 19 Şubat Cuma günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta’ da hafta içi gösterdiği performansları ile  19 Şubat günü eleme olmadı. Gelinim Mutfakta 19 Şubat'ta günün en yüksek puanını alarak 5 altın bileziğin sahibi Ayten olmuştur. Bugün çeyrek altının sahibi Esra oldu.

Günlük Puan Tablosu

Ayten: 86

Aysun: 

Zeynep:

Esra: 

Gelinim Mutfakta kim elendi? 19 Şubat Cuma ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.