Gelinim Mutfakta kim elendi? 15 Ocak günü bilezikleri kim aldı?

Gelinim Mutfakta kim elendi sorusunun cevabı merak ediliyor. 4 gelinin kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta programında bu hafta kim elendi araştırdık. Beş altın bileziğin ve çeyrek altının sahibi puan durumları ile birlikte haberimizde.

Gelinim Mutfakta elendi, 15 Ocak günü kim bilezikleri kim aldı ve puan durumu merak ediliyor. Kanal D ekranlarında Seda Sayan'ın sunumu ile yer alan Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta kim elendi merak ediliyor. 

Yarışmaya bu hafta katılan Memduha gelin ve kaynanası Tuncay hanım yarışmaya devam edecek mi? 5 puan üzerinden puanlanan yemekler ile en yüksek puanı alan gelin her gün bir çeyrek altını kazanıyor ve cuma günü ise 10 bin TL değerinde 5 altın bileziğin sahibi oluyorlar. Kadayıf Dolması tatlısı ile yarışan gelinler arasında Gelinim Mutfakta kim elendi? 15 Ocak günü bilezikleri kim aldı?

Gelinim Mutfakta

GELİNİM MUTFAKTA 15 OCAK GÜNÜ KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta 15 Ocak günü 57 puanla Memduha elendi.

Gelinim Mutfakta 15 Ocak Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 15 Ocak günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve 5 altın bileziğin sahibi olan yarışmacı Gizem oldu.

Günlük Puan Tablosu

Gizem : 83

Aysun:81

Zeynep:74

Memduha:57

Gelinim Mutfakta kim elendi? 15 Ocak günü bilezikleri kim aldı? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta kim elendi bilezikleri kim aldı çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.