Gelinim Mutfakta Hilal ve kaynanası Dilek kimdir, kaç yaşında? Nerelidir?

Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta yeni bir yarışmacı iddialı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden Zeynep ardından bu hafta Gelinim Mutfakta Hilal ve kaynanası Dilek Hanım yarışmaya katıldı.

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’da Seda Sayan yeni yarışmacıyı tanıttı. Yarışmaya yeni katılan Gelinim Mutfakta Hilal ve kaynanası Dilek kimdir, nerelidir soruları sorulmaya başlandı. İddialı girişleri ile Gelinim Mutfakta Hilal ve kaynanası Dilek Hanım çok konuşulacak.

Geçtiğimiz hafta için aldığı düşük puanlar nedeni ile uzun zamandır yarışmada olan Zeynep Kalyon Gökçe’nin elenmesi ardından yeni yarışmacı yarışmaya dahil oldu. Sizler için yeni yarışmacı Gelinim Mutfakta Hilal ve kaynanası Dilek kimdir, nerelidir sorularının cevabı haberimizde.

Gelinim Mutfakta Hilal ve kaynanası Dilek kimdir, kaç yaşında? Nerelidir?

Gelinim Mutfakta Hilal ve kaynanası Dilek kimdir, kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta Hilal Özdemir ve kaynanası Dilek Özdemir iddialı bir giriş yaptı. Balıkesir’den yarışmaya katılan Hilal Özdemir el lezzetine güveniyor. 3 yıldır evli olan Hilal Özdemir’in 1,5 yaşında bir oğlu bulunmaktadır.

Kaynana Dilek Özdemir yarışmaya Ankara’dan katılmaktadır. Hilal Özdemir ve Dilek Özdemir bütün altınları ve puanları toplamaya geldiğini söyleyen gelin kaynana diğer yarışmacıların onlardan korkması gerektiğini söyledi.

Gelinim Mutfakta Hilal ve kaynanası Dilek kimdir, kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Hilal kimdir kaç yaşında nerelidir kaynanası dilek kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.