Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 3 Nisan gün birincisi!

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta programı ilgi ile izlenmeye devam ediliyor. Bugün haftanın son gününde kimin kazandığı merak edilip arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Haftanın finaline yaklaşırken yarışmacıların hangi yemekleri yaptıkları ise izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 3 Nisan gün birincisi! Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 3 Nisan Cuma günü Gelinim Mutfakta programında rekabet devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan yemek programı izleyiciler tarafından en çok izlenen programlar arasında yer almaktadır. Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta programında haftanının birincisinin kim olduğu araştırılmaya devam ediliyor. Birbirinden lezzetli yemekleri ile yarışan yarışmacıların bugün kaç puan aldıklarıda merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 3 Nisan gün birincisi! Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta puan durumu… 2 Nisan Perşembe gün birincisi kim ...

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelin 9 puanla Neslihan ve Yağmur oldu. Günün en yüksek puanını alarak Çeyrek altının sahibi olan gelin 14 puanla Hatice oldu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Haftanın en düşük puanın alan gelinler Neslihan ve Yağmur olurken yarışmaya veda eden gelin ise 53 puanla Yağmur oldu. Ve Yağmur bu hafta yarışmaya veda eden gelin oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BEŞ ALTIN BİLEZİĞİN SAHİBİ KİM OLDU?

Haftanın en yüksek iki puanını alan Hatice ve Yağmur arasından en yüksek puanı alan beş altın bileziğin sahibi olan gelin 67 puanla Yağnur oldu. Yağnur. beş altın bileziğin sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta puan durumu 2 Nisan! Gelinim Mutfakta günün ...

GELİNİM MUTFAKTA 2 NİSAN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelinse 14 puanla Yağnur oluyor. Diğer iki yarışmacı ise 12'şer puan elde ediyor. Günün en düşük puanını alan gelini 11 puanla Hatice olarak açıklandı.

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 3 Nisan gün birincisi! ile ilgili etiketler Kanal D Fatih Ürek Gelinim Mutfakta 2020 Gelin birinci kim oldu? haftanın birincisi günün birincisi kanal d canlı yayın mutfak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.