Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 10 Nisan gün birincisi!

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 10 Nisan Cuma günü Gelinim Mutfakta programında rekabet devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan yemek programı izleyiciler tarafından en çok izlenen programlar arasında yer almaktadır. Haftanın finaline yaklaşırken yarışmacıların hangi yemekleri yaptıkları ise izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 10 Nisan gün birincisi! Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta programı ilgi ile izlenmeye devam ediliyor. Bugün haftanın son gününde kimin kazandığı merak edilip arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta programında haftanının birincisinin kim olduğu araştırılmaya devam ediliyor. Birbirinden lezzetli yemekleri ile yarışan yarışmacıların bugün kaç puan aldıklarıda merak konusu olmaya devam etmektedir. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 10 Nisan gün birincisi! Detaylar haberimizde...

Fatih Ürek ve Gelinim Mutfakta Başarısı! - Haber

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını Yağnur ve Neslihan aldı. Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin ise 15 puan ile Burçin oldu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın en düşük puanını alan gelinler Neslihan ve Yağnur oldu. Bu hafta yarışmaya veda eden gelin 41 puanla Neslihan oldu.

BEŞ ALTIN BİLEZİĞİN SAHİBİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında en yüksek puanı alan ve beş altın bileziğin sahibi Burçin oldu. Burçin 65 puanla bu haftanın birincisi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 9 NİSAN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelini 4 puanla Neslihan oluyor. 

Neslihan'ın ardından en düşük puanı elde eden ikinci gelinse 10 puanla Hatice oldu.

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin 19 puanla Burçin olarak açıklandı. Yağnur ise 13 puanla ikinci oluyor

GELİNİM MUTFAKTA 8 NİSAN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

 

Günün en düşük puanını alan gelini 10 puanla Burçin ve Yağnur oluyor.

15 puanlı Neslihan günün en yüksek puanını elde ediyor. Hatice ise 12 puanla ikinci sırada yer alıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 7 NİSAN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelini 6 puanla Yağnur oluyor.

Yağnur'un ardından en düşük puanı elde eden ikinci gelin ise 8 puanlı Neslihan oldu.

Günün en yüksek puanını alan ve aynı zamanda çeyrek altının sahibi olan gelin 13 puanla Burçin oluyor. Hatice ise 10 puanla günü ikincilikle tamamlıyor.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.