Gelinim Mutfakta Gizem neden gitti? Gizem neden yok, ayrıldı mı?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Gizem şoku ediliyor. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da ilgiyle takip edilen gelinlerden Gizem'in olmaması büyük bir şaşkınlık yarattı. Peki, Gelinim MUtfakta Gizem neden yok?

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Gelinim Mutakta yarışmasının sevilen ve başarılı yarışmacısı Gizem Sancaktar ve kaynanasının olmayışı dikkat çekti. Başarılı yarışmacıların neden olmadığı araştırılıyor. Akla gelen yarışmadan ayrıldılar sorularını sizler için araştırdık.

Gelinim Mutfakta Gizem neden yok? Ayrıldı mı?

Gelinim Mutfakta Gizem neden yok? Ayrıldı mı?

Kanal D’nin sevilen lezzet yarışması Gelinim Mutfakta’da yarışan Gizem ve kaynanasının program başladığında göremeyenler üzüldü. Gelinim Mutfakta Gizem kayınpederinin sağlık nedeni ile yarışmaya ara vermek zorunda kaldı.

 

Gelinim Mutfakta Gizem neden gitti? Gizem neden yok, ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Gizem neden yok ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.