Gelinim Mutfakta Gizem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta Gizem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Gelinim Mutfakta yarışmasına geldiği ilk haftadan beri el becerisini ortaya koymuş olan Gelinim Mutfakta Gizem’in hayatını sizler için araştırdık. Gelinim Mutfakta Gizem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta Gizem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Geçtiğimiz haftalar boyunca yaptığı lezzetli yemekleri ile 18 tane çeyrek altını ve neredeyse 15 bileziği kazanmayı başarmış olan Gizem Sancarktar’ın hayatını sizler için derledik. Adını şimdiden tüm Türkiye’ye duyuran Gelinim Mutfakta Gizem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Gizem Sancaktar Kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Gizem Sancaktar 1993 doğumludur. 27 yaşındaki başarılı yarışmacı Gizem Ankara’ lıdır. Servet Saltuk Sancaktar ile yaklaşık olarak bir buçuk yıldır evlidir. Evinde kedi ve köpeği bulunmaktadır. Enerjik ve neşeli yapısı ile Gelinim Mutfakta yarışmasına renk katmaktadır.

Gelinim Mutfakta Gizem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Pozitif yaklaşımı seven güzel gelin istemediği durumlardan sinirlenebileceğini ifade ediyor. Kitap okumayı ve rap müziği çok seviyor. Bu sebeple de hızlı konuşuyor. Rakibelerinin bu konuda kendisinden çekeceği var. Akrep burcu olan güzel gelinin hedefi yarışmda uzun süre kalabilmek.

Instagram Adresi Ne?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar’ın Instagram hesabına @gizemmsancaktar kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

 

Gelinim Mutfakta Gizem kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Gizem Sancktar kimdir kaç yaşında Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.