Gelinim Mutfakta genel puan durumu! 5 Mart Cuma günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta genel puan durumu merak ediliyor.Bu hafta en yüksek puanı alarak beş bileziğin sahibi olan yarışmacı bugün belli oluyor. Sizler için Gelinim Mutfakta 5 Mart günü kim elendi ve haftalık puan tablosu detayları ile haberimizde.

Gelinim Mutfakta 5 Mart günü kim elendi, birinci kimoldu, haftalık puan durumu nedir soruları haftanın final gününde merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak. Bu hafta yarışmaya veda edecek olan isim kim oldu araştırılıyor. Bugün dört gelinden mini ekler yapması istendi.

Gelinim Mutfakta 5 Mart günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta’ da hafta içi gösterdiği düşük performansı ile 5 Mart günü 74 puanla Saniye  elendi.

Gelinim Mutfakta 5 Mart günü kim elendi? Haftalık puan tablosu

Gelinim Mutfakta 5 Mart günü kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 5 Mart günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden yüksek puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı 16 puan ile Ayten oldu. 5 altın bileziğin sahibi ise hafta içi topladığı 85 puan ile Aysun oldu.

Hafalık Puan Tablosu

Aysun: 85

Zeynep: 75

Saniye: 74

Ayten:  75

5 Mart Puan Durumu

Aysun: 13

Zeynep: 14

Saniye: 14

Ayten: 16

 

Gelinim Mutfakta genel puan durumu! 5 Mart Cuma günü kim elendi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta kim elendi birinci kim oldu? haftalık puan durumu puan tablosu çeyrek altın bilezik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.