Gelinim Mutfakta Ezgi Sertel Neden Yok? Ezgi Sertel Programdan Ayrıldı Mı?

Gelinim Mutfakta yarışmasında geçen hafta sunuculuğu gerçekleştiren Ezgi Sertel’den hayranlarına kötü haber geldi. Bu hafta 29 Kasım Pazartesi gününde Ezgi Sertel’i programda göremeyenler oldukça şaşırdı. Peki, Ezgi Sertel neden yok?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında gerçekleştirilen sunucu değişikliği yakından takip ediliyor. İzleyenlere oldukça keyifli anlar yaşatan Gelinim Mutfakta yarışmasını geçen hafta 22 Kasım Pazartesi gününden itibaren Ezgi Sertel sunmaya başlamıştı.

Yayın hayatına Fatih Ürek'in sunumuyla başlayan ve daha sonrasında Onur Büyüktopçu, Seda Sayan ve Demet Akalın gibi isimlerle yola devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında alınan şok bir karar herkesi şaşkına çevirmişti.

Gelinim Mutfakta Ezgi Sertel Neden Yok? Ezgi Sertel Programdan Ayrıldı Mı?

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ SERTEL NEDEN YOK?

Geçtiğimiz hafta 22 Kasım Pazartesi gününden itibaren Ezgi Sertel’in sunumuyla devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında 29 Kasım Pazartesi günü Ezgi Sertel olmayacak. Programdan ayrılan Ezgi Sertel’in yerine Gelinim Mutfakta yarışmasını Turgay Başyayla sunacak.

Gelinim Mutfakta Ezgi Sertel Neden Yok? Ezgi Sertel Programdan Ayrıldı Mı? ile ilgili etiketler Ezgi Sertel Gelinim Mutfakta
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.