Gelinim Mutfakta elenen kim oldu? 22 Mayıs Gelinim Mutfakta Sezon finalinde kim birinci oldu? Gelin ve kaynanaların final heyecanı!

Gelinim Mutfakta elenen kim oldu? 22 Mayıs Gelinim Mutfakta Sezon finalinde kim birinci oldu? sorusu yarışmanın izleyenleri tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Ekranların en sevilen yemek pprgramı yarışması Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu merak ediliyor. İlgiyle takip edilen Gelinim Muftakta 22 mayıs puan durumu nasıl oldu? Gelin ve Kayınvalidelerin yarıştığı Gelinim Mutfakta sezon finali birinci kim oldu? Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta Sezon finali birincisi kim oldu sorusu vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Ekranların en sevilen yemek programı yarışması Gelinim Mutfakta, gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya yarıştığı bir yarış programı. Peki Gelinim Mutfakta 22 mayıs puan durumu nasıl oldu, Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu? İşte yanıtı...

GELİNİM MUTFAKTA SEZON FİNALİ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi henüz açıklanmadı. Detaylı bilgi gelince haberimize eklenecektir.

21 MAYIS PUAN DURUMU

Elif: 13 puan alarak gün birincisi oldu.

Hatice: 12 puan

Neslihan: 11 puan

Dilek: 10 puan alarak sonuncu oldu.

DİLEK VE HATİCE ARASINDA GERİLİM

Sezon finalinde hem kaynanalar arasında hem de gelinler arasında gerilim yaşandı. Dilek, Hatice’nin kendi yemeğini bırakarak Dilek’le uğraştığını öne sürecek. Çiğdem Hanımın ortaya attığı iddialar sonrasında ise Reyhan Hanım “kanıtla” diyerek kendisine resti çekecek. Öte yandan Hüsniye Hanım da bugüne kadar çizgisini bozmadığını bundan sonra da bozmayacağını ifade edecek.

Gelinim Mutfakta elenen kim oldu? 22 Mayıs Gelinim Mutfakta Sezon finalinde kim birinci oldu? Gelin ve kaynanaların final heyecanı!

GELİNİM MUTFAKTA HAKKINDA

Gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor.

İlk bölüm yayın tarihi: 12 Mart 2018

Sunucu: Fatih Ürek

Gelinim Mutfakta elenen kim oldu? 22 Mayıs Gelinim Mutfakta Sezon finalinde kim birinci oldu? Gelin ve kaynanaların final heyecanı! ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 22 Mayıs Fatih Ürek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.