Gelinim Mutfakta Dudu kim, eşi kimdir? Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta Dudu kim vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Geçtiğimiz gün eşinin sürpriz yaparak elinde gelinlik ile yayına gelmesi ardından yaşananlar tüm stüdyoyu şaşırttı. Gelinim Mutfakta Dudu kim, eşi kimdir araştırdık.

Gelinim Mutfakta Dudu kim, eşi kimdir soruları gündem oldu. Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta katılan yeni yarışmacı Gelinim Mutfakta Dudu eşinin ona yaptığı sürpriz ardından eşine yalan söylemesi gündem oldu. Tüm yarışmacıları ve seyircileri şok eden bu durum karşısında Gelinim Mutfakta Dudu ne diyeceğini bilemedi. Olayın gerçek yüzü ve eşinin ne sakladığı araştırılıyor.

Gelinim Mutfakta Dudu’nun kim olduğu hayatı ve eşi merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta Dudu kim, eşi kimdir? Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta Dudu kim, eşi kimdir?

Gelinim Mutfakta Dudu ve kaynanası Nuray Hanım programa yeni katılan yarışmacılardır. Gelinim Mutfakta Dudu'nun tam adı Dudu Akdemirbey'dir. Gelinim Mutfakta Dudu 18 yaşındadır. Gelinim Mutfakta Dudu Yörük kızı olduğunu açıklamıştır. İddialı girişlerinin ardından gelin Dudu el lezzeti ile ilk günden çeyrek altını kazanmıştır.

Kaynanası Nuray Hanım ise Adanalı’dır. Kanal D'de yayınlanmakta olan yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta yarışmacısı Dudu yarışmadan kazandığı altınlar ile pandemi yüzünden yapamadığı düğününü yapmak istiyor.

Eşi sözlü iken onunla sohbet etmeye başladığını açıklayan Dudu bütün stüdyoyu şaşırtmıştı. Eşinin sözlüsünü sevmediğini ve bu yüzden onunla konuşmaya başladığını anlattı. Eşi ile genç yaşta evlenme kararı alan Dudu düğün yapamadığı için mutsuzdu. Geçtiğimiz gün yarışmaya gelerek Gelinim Mutfakta Dudu’ya sürpriz yapan eşi Samet Akdemirbey elinde gelinlik ile çıka geldi.

Gelinim Mutfakta Dudu kim, eşi kimdir? Instagram adresi ne?

Instgram adresi ne? 

Gelinim Mutfakta Dudu'nun Instagram adresine @duduakdemirbey.1 kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Dudu kim, eşi kimdir? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Dudu kimdir kaç yaşında eşi kim Dudu Akdemirbey kaynanası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.