Gelinim Mutfakta Demet Akalın neden yok? Yarışmadan ayrıldı mı?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Demet Akalın şoku yaşanıyor. 2. Sayfa programına katılan Fatih Ürek, canlı yayında Demet Akalın’ın Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrıldığını söyledi. Peki, Demet Akalın Gelinim Mutfakta’dan neden ayrıldı?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük bir şok yaşanıyor. Programın eski sunucularından Fatih Ürek, konuk olarak katıldığı 2. Sayfa programı canlı yayınında yaptığı açıklamasında Demet Akalın’ın Gelinim Mutfakta yarışmasından ayrıldığını resmen açıkladı.

GELİNİM MUTFAKTA DEMET AKALIN NEDEN YOK?

2. Sayfa programında oldukça samimi açıklamalarda bulunan Fatih Ürek, Demet Akalın'ın Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu bıraktığını duyurdu. Eski dostu Akalın hakkında konuşmaya devam eden Ürek, şarkıcının ekibi bıktırdığını da ileri sürdü.

Canlı yayına telefonla bağlanan Demet Akalın ise bu ayrıldığı doğrulayarak, "O hiçbir şey bilmeden benim adıma neden konuşuyor?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Demet Akalın açıklamasının devamında, "Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın dedim." dedi.

Demet Akalın, "Fatih bile geri alabilir. En çok o yakışıyor zaten. Ben kimseyi işinden etmedim. Kim çalışmak istiyorsa buyursun çalışsın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın üç gününe çıkarıldı. Kaç yaşında geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Ben kendim söyledim Gülben'i alın diye. Bana Gülben yazdı 3 gün önce, 'Emin misin?' diye. Fatih çok iyi biliyor, orasını burasını kaşımasın."

Yarışmayı yeniden sunmayacağını belirten Ürek ise "Allah korusun" diyerek karşılık verdi.

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu Songül Karlı oldu.

Gelinim Mutfakta Demet Akalın neden yok? Yarışmadan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.