25 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu!

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta'da Ezgi ve Reyhan Hanım yarışmadan ayrıldı. Yerine ise başka yarışmacılar geldi. Bugün program kaldığı yerden devam ediyor. İşte Gelinim Mutfakta 25 Haziran canlı izle! Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Bugün Gelinim Mutfakta programı tüm hızıyla devam ediyor. Dün Ezgi ve Reyhan Hanım yarışmadan ayrıldı. Gelinim Mutfakta yarışmasından gün birincileri çeyrek altın sahibi oluyorlar. İşte Gelinim Mutfakta 25 Haziran canlı izle!

KANAL D CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

25 HAZİRAN PUAN DURUMU 

Hülya: 9

Elif: 11

Hatice: 11

Gülcan: 15

24 HAZİRAN PUAN DURUMU

Elif: 10

Hatice: 10

Hülya: 13

Gülcan:14

GELİNİM MUTFAKTA 25 HAZİRAN

Zeynep Hanım ve Hülya'nın hediyeleri sıkıntı yaratıyor!
Zeynep Hanım ile Hülya hediye vermedikleri gelin ve kaynanayla problem yaşıyorlar! Çiğdem Hanım, Zeynep Hanımın aile fotoğrafını kaldırdığını gören Hülya soluğu kaynanalar odasında alıyor! Elif'in, Ezgi'nin kalan eşyalarını da kaldırması soruna neden oluyor!

25 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Gelinim Mutfakta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.