Gelinim Mutfakta büyük beğeni topluyor!

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Dün Gelinim Mutfakta programında gün birincisi 16 puan ile Ezgi oldu. Bugün ise yarışma kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü ekranlara damga vuran programda bugün neler olacağı ise merak konusu. Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? İşte 26 Nisan canlı izle! Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta programında bugün haftanın finali ekranlara gelecek.Gelinlerin birbirleri ile kıyasıya rekabetleri devam ediyor. İşte Gelinim Mutfakta 26 Nisan canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta büyük beğeni topluyor!

GELİNİM MUTFAKTA 26 NİSAN

Reyhan Hanımın yazdığı günlüğün sayfaları ortalıkta dolaşıyor ve yarışmacılar hakkındaki düşünceleri ona zor anlar yaşatıyor!
Besime Hanım ve Güngör'ün benzer taktıkları kolyeler Gülcan'ı can evinden vuruyor! Güngör yemek yaptığı sırada kendisini engelleyici oyunlardan dolayı sıkıntısını dile getiriyor! Hafta finalinde puanlar birbirine çok yakın.

KANAL D CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

25 NİSAN PUAN DURUMU

Rabia: 9 puan
Güngör: 12 puan
Gülcan: 13 puan
Ezgi: 16 puan

 

Gelinim Mutfakta büyük beğeni topluyor! ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 26 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.