Gelinim Mutfakta bugün 5 Temmuz neden yok? Gelinim Mutfakta final mi yaptı, bitti mi?

5 Temmuz 2021 Pazartesi gününden Gelinim Mutfakta neden yok sorusuna yanıt arayanlar için kısa zamanda açıklama geldi. Hafta içlerinde Kanal D gündüz kuşağında yakından takip edilen Gelinim Mutfakta final mi yaptı, bitti mi?

Seda Sayan’ın sunumu ile hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması geçtiğimiz Cuma gününde sezon finali ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Haftanın final heyecanının yaşandığı Gelinim Mutfakta yarışmasından elenen yarışmacı da netlik kazanmış oldu.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 2021 sezon finali birincisi "Aysun" oldu. Aysun yarışmadan 40 bin TL değerinde olan 20 altın bileziğin sahibi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 5 TEMMUZ BU HAFTA NEDEN YOK?

2 Temmuz Cuma gününde sezon finali yapan Gelinim Mutfakta yarışması 5 Temmuz Pazartesi tarihi itibarı ile bu hafta yayınlanmayacak. Onun yerine gündüz kuşağında sevilen dizi Yaprak Dökümü Kanal D ekranlarında olacak.

Gelinim Mutfakta bugün 5 Temmuz neden yok? Gelinim Mutfakta final mi yaptı, bitti mi?

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN KİMDİR?

1996 doğumlu olan ve aslen Sakaryalı olan Aysun Kuşatan, üniversitede eğitim görüyor. 5 yıldır evli olan Aysun Kuşatan’ın 4 yaşında bir erkek çocuğu vardır. İstanbul Pendik'ten yarışmaya katılan Aysun Kuşatan, pratik, çözümcü ve hırslı biri olduğunu söylüyor. Yarışmada kayınvalidesi Nurten hanımla beraber altınları toplamak için yarışan Aysun Kuşatan, daha evvel Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü deneyimi yaşamıştı.

Gelinim Mutfakta bugün 5 Temmuz neden yok? Gelinim Mutfakta final mi yaptı, bitti mi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.