Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim aldı? 8 Ocak günü kim elendi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında bu hafta yarışmaya veda eden isim araştırılıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların çeyrek altın ve 5 bilezik için kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta yarışmasında kıyasıya rekabet ile geçen bir haftanın daha sonuna gelindi. Seda Sayan'ın sunduğu ve 4 gelinin elinin lezzeti ile kaynanalardan 5 tam puan almaya çalıştığı Gelinim Mutfakta yarışmasında 8 Ocak Cuma elenen isim merak ediliyor.

Yarışmacı Aysun, Gizem, Zeynep ve Özlem bu hafta birbirleri ile kıyasıya yarıştı. 

Gelinim Mutfakta 8 Ocak Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 8 Ocak günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Aysun oldu.

Bu hafta en yüksek puanı toplayarak 5 altın bileziğin sahibi Zeynep oldu.

Gelinim Mutfakta kim elendi

GELİNİM MUTFAKTA 8 OCAK GÜNÜ KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta 8 Ocak günü en düşük puanı alarak Özlem elendi.

Günlük Puan Tablosu

Zeynep:

Aysun: 

Gizem: 

Özlem: 

 

Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim aldı? 8 Ocak günü kim elendi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 8 Ocak Cuma kim elendi 5 altın bileziği kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.