Gelinim Mutfakta Aysun kimdir, soyadı ne? Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir, soyadı ne merak ediliyor. Bugün yarışmada geçirdiği kaza ile sevenlerini korkutan başarılı yarışmacı Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kimdir, nerelidir araştırdık.

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir, soyadı ne araştırılıyor. Uzun zamandır Gelinim Mutfakta yarışmasında el lezzeti ile kazandığı çeyrek altınlar ve bilezikler ile adını duyuran Aysun Kuşatan kimdir araştırdık. Bugün yarışma esnasında geçirdiği kaza ile herkesi üzen Gelinim Mutfakta Aysun’un durumu merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir?

Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan 24 yaşındadır. Başarılı yarışmacı aslen Sakaryalıdır. Bir yandan üniversite öğrencisi olan Gelinim Mutfakta Aysun 5 yıllık evlidir ve 4 yaşında bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir, nerelidir? Instagram adresi ne?

İstanbul Pendik'ten yarışmaya katılan Gelinim Mutfakta Aysun kendisini pratik, çözümcü ve hırslı biri olarak tanımlamaktadır. Yarışmada kayınvalidesi Nurten Hanım ile yarışan Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan daha önce Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü deneyimi yaşamıştır.

Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta Aysun’un ınstagram adresine @aysunkusatan  kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir, soyadı ne? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta aysun kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.