Gelinim Mutfakta 7 Ocak günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programında heyecan 7 Ocak 2021 perşembe gününde ediyor. Seda Sayan'lı Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasında yine ilginç diyaloglar yaşanıyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 7 altın bileziğin sahibi olacak. 

Bu hafta kıran kırana yarışan gelinler tüm hünerlerini sergileyecek. Günün menüsünde Renkli Domates Soslu Gnocchi yapmaya çalışacaklar. Gelinim Mutfakta 7 Ocak günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 7 Ocak günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 7 Ocak Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 7 Ocak günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Gizem oldu.

Günlük Puan Tablosu

Zeynep:17

Aysun: 13

Gizem: 18

Özlem: 13

 

Gelinim Mutfakta 7 Ocak günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 7 Ocak Perşembe çeyrek altını kim aldı puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.