Gelinim Mutfakta 671. bölüm fragmanı 29 Mart 2021 izle! Pazartesi kim geri dönüyor?

Gelinim Mutfakta 29 Mart 2021 tarihli 671. bölüm fragmanı yayınlandı. Sürpriz bir ismin yarışmaya dahil olduğu Gelinim Mutfakta da 29 Mart Pazartesi günü iple çekilmekte. Peki, 29 Mart Pazartesi Gelinim Mutfakta’ya kim geri dönüyor?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde elenen yarışması 26 Mart Cuma gününde belli oldu. Hafta toplamında en düşük puanları Dudu Akdemirbey ile Seda Yılmaz aldı ve yarışmaya veda eden gelin-kaynana olarak belirlendi.

Ancak bu eleme sonrasında sürpriz bir gelişme yaşandı.

GELİNİM MUTFAKTA 26 MART KİM ELENDİ, KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde Dudu Akdemirbey ile Seda Yılmaz elendi. Beş altın bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Ayten Hatamova Gürüf ve Aysun Kuşatan arasından birisi kazandı!

Gelinim Mutfakta 671. bölüm fragmanı 29 Mart 2021 izle! Pazartesi kim geri dönüyor?

Gelinim Mutfakta yarışmasına 29 Mart Pazartesi günü katılacak olan yarışmacı ilerleyen zamanlarda açıklanacak.

Gelinim Mutfakta 671. bölüm fragmanı 29 Mart 2021 izle! Pazartesi kim geri dönüyor? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta 671. bölüm fragmanı Gelinim Mutfakta 29 Mart 2021 Gelinim Mutfakta Pazartesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.